شیوه‌های آموزش

شیوه‌های آموزشی بنیاد

 

در بنیاد توسعه مدیریت فدائی منش مطالب آموزشی در قالب های مختلفی ارائه می گردند که در ذیل به اختصار به توضیح هر یک از آن‌ها می پردازیم:

الف) سمیناری:

در سمینارها مطالب به صورت تئوریک در بخش‌های یک ساعت و نیمه تدریس می‌گردد. در این شیوه تدریس، ارائه مطالب تا حدی مشابه سخنرانی می‌باشد ولی نکته مهم آن است که امکان تبادل نظر و مطرح نمودن پرسش و بحث وجود دارد. در ارائه‌های سمیناری محدودیت تعداد شرکت‌کنندگان مطرح نمی‌باشد. نمونه سمینارهایی که توسط بنیاد برگزار شده:

«سمینار تحلیلی از دستاوردهای 15 ماه مطالعه و پژوهش صنعت بانک و بیمه در 15 کشور منطقه»

این سمینار  با حضور 42 نفر از مدیران و کارشناسان واحدهای مختلف اکثر بانک‌ها و بیمه‌های کشور در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما اردیبهشت 1396 برگزار گردید.

«نمونه: سمینار مهارت‌های فروش به رسم ایرانیان»

این رویداد در سالن آمفی‌تئاتر جهاد دانشگاهی صنعتی شریف تهران و سازمان صنعت، معدن و تجارت مشهد با حضور جمع کثیری از صنعت‌گران و علاقمندان در 10 جلسه 2 ساعته برگزارشد.

«نمونه: سمینار سنجش آمادگی سطوح فناوری (TRL موشکافانه) »

در بهمن ماه سال 1395 در جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با هدف ایجاد زبان مشترک میان فناوران، صنایع، نهادهای دولتی و نظارتی به ویژه سازمان‌های دانش‌بنیان با حضور 20 نفر از کارشناسان و مسئولین فناوری پژوهشگاه‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز رشد برگزار گردید.

ب) کارگاهی (Workshop):

در ارائه‌ی محتوا به شیوه کارگاهی، مطالبی که به صورت تئوریک تدریس شده، با فراگیران به صورت عملی تمرین می‌شود. نمونه کارگاه هایی که اخیراً توسط بنیاد برگزار شده:

«نمونه: کارگاه روایت‌کاوی مدلسازان کسب و کار(BM) »

با هدف خلق مزیت رقابتی با تکیه بر راهکارهای نظام نوآوری در اردیبهشت ماه سال 1396 در جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار گردید.

«نمونه: کارگاه مدیریت نوآوری در توسعه محصول جدید (NPIM

در سال های 1394 تا 1396 در جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با حضور کارشناسان و مدیران  بانک‌ها و سایر صنایع کشور برگزار شد.

ج) اردویی:

آموزش به شیوه اردویی، ابتکاری نوین در ارائه مطالب و انجام پروژه‌ها می‌باشد که در ایران غالباً نتایج مطلوب‌تری را نسبت به روش‌های کلاسیک در پی داشته است، روش اردویی از نظر کارایی نسبت به روش کارگاهی در سطح بالاتری قرار دارد. اردوها به صورت فشرده و غالباً در 3 روز برگزار می‌شود. در این روش مربی ارشد به همراه مربیان (Mentor) انتفال مفاهیم آموزشی را بر عهده دارند. نمونه اردوهایی که توسط بنیاد برگزار شده:

«نمونه: اردوی تجاری‌سازی فناوری‌ها»

 از تاریخ‌ 4 لغایت 6 بهمن ماه سال 1395 با هدف افزایش اثر‌بخشی تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه پژوهشگران با حضور 40 نفر اعضای هیئت علمی و مدیران شرکت‌های مرکز رشد در موسسه علوم و فناوری رنگ و پوشش در دانشگاه شهید رجایی برگزار گردید.

د) سخنرانی:

سخنرانی‌ها بیشتر در همایش‌ها و مجامع بزرگ ارائه می‌گردند که بین 20 الی 40 دقیقه به طول می‌انجامد. معمولا در سخنرانی تصویر کلی از یک موضوع کلان مطرح می‌گردد که کمتر جنبه آموزشی دارد و معمولاً امکان تبادل نظر و بحث بسیار کمتری وجود دارد. نمونه سخنرانی هایی که اخیراً توسط دکتر فدایی منش ارائه شده:

 

«نمونه: سخنرانی مدل‌های نوین کسب و کار (Business Model) در صنعت ساختمان»

 پیرو همکاری با شرکت «فرآوده‌های سیمان شرق» در حوزه مشاوره، برای بهبود روابط تجاری این شرکت از مشتریان دعوت به عمل آمد تا در زمینه صنعت ساختمان سخنرانی با موضوع مدل‌های نوین کسب و کار در صنعت ساختمان شنونده سخنرانی‌هایی باشند. این رویداد در هتل میثاق مشهد مقدس با سخنرانی مدیرعامل شرکت فرآورده‌های سیمان و در ادامه آقای دکتر امید فدائی منش در تاریخ 21 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار گردید.

 

«نمونه: ارایه سخنرانی در همایش ملی مدیریت و اقتصاد جهانی»

«همایش ملی مدیریت و اقتصاد جهانی» در 28 بهمن ماه 1395 در دانشگاه علم و فرهنگ با محورهای مدیریت استراتژیک، مدیریت تولید، فرآیند و عملیات و… با حضور صنایع، دانشجویان و اساتید برجسته کشور برگزار گردید.

ه) دوره‌ میان مدت:

دوره‌های آموزشی که بیش از 3 روز یه طول بیانجامد در گروه دوره‌های میان‌مدت بنیاد تقسیم‌بندی می‌شود. نمونه دوره‌های میان‌مدت که توسط بنیاد برگزار گردیده:

 

«نمونه: هلدینگ عظیم خودرو»

آموزش‌های مهارت‌های بازاریابی و فروش با تمرکز بر فرهنگ ایرانی ویژه‌ی سرپرستان و مدیران فروش خود را به بنیاد سپرد.

مجموع دوره‌های آموزشی در سطوح مقدماتی تا پیشرفته حدود 200 ساعت ویژه 200 نفر کارشناس فروش و 25 نفر سرپرست و مدیر را در بر می‌گرفت.

 

برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید...