زندگینامه و سوابق موسس بنیاد

سوابق دکتر امید فدایی منش

موسس و مدیر بنیاد

دکترای اقتصاد کـاربردی دانشگـاه Antwerp بلژیک

کارشناسی ارشد راهبری کسب و کار (MBA) دانشگاه Carleton کانادا

کارشناسی کامپیوتر با گرایش مهندسی سخت‌افزار

موسس بنیاد توسعه مدیریت فدایی منش

30 سال سابقه فعالیت علمی و اجرایی (25 سال مدیرعامل و عضو هیات مدیره)

مدرس سازمان‌ها، شرکت‌ها و دانشگاه تهران در مقاطع DBA و MBA

مقیم و فعال اقتصادی در کشورهای ایران، عمان و قبرس

پژوهشگـر در علوم مدیریت (متمرکز بر انطباق مدیریت با فرهنگ ایرانیان

مشـاور و مربی کسب و کار و مجری پروژه‌های بهسازی مدیریتی سازمان

عضـو انجمـن اهـل قلـم ایران (مولف 9 عنوان کتاب پژوهش‌محور)
بنیانگذار (
Founder) و مربی (Coach) 18 شرکت نوپا و استارتاپی
دارنده گواهینامه صلاحیت مشاوره مدیریت از معاونت راهبردی ریاست جمهوری

دارنده گواهینامه‌های مدیریتی از کشورهای انگلیس، کانادا و بلژیک

10 سال سابقه فعالیت طراحی مهندسی (نرم افزار، سخت افزار و سیستمهای کنترل)

زندگینامه دکتر امید فدایی منش

موسس و مدیر بنیاد

امید فدائی منش متولد سال 1354 و زاده شهرری است. وی تحصیلات مقطع کارشناسی کامپیوتر در گرایش سخت افزار را از سال 1372 آغاز و همزمان، به اشتغال در حوزه‌ی طراحی و تولید نرم افزار اقدام نمود. همکاری با شرکت های «ایرنت» و «تکنولوژی اطلاع رسانی حنفاء» و دبیرستان استعدادهای درخشان علامه حلی تا سال 1375 ادامه یافت. پس از آن، با تاسیس شرکت «رایانمهر دانش سنج» اقدام به طراحی و تولید نرم افزار نمود که دستاورد این فعالیت، عرضه بیش از 10 بسته نرم افزاری ویژه‌ی مدارس و دانش آموزان در مدت زمان 3 سال بود. همزمان با تاسیس نخستین شرکت خود، همکاری در زمینه طراحی سیستم های سخت افزاری و کنترلی با شرکت «رایانمهر شرق» آغاز گردید که در سال 1379 با ورود به شرکت «نوین سازان ستاره صنعت» تا سال 1381 گسترش یافت. مدیریت پروژه «طراحی و تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه صنعتی» در «اتاق فرمان خط تولید سمند ایران خودرو» و انتشار نخستین کتاب تالیفی ایشان (اصول و کاربردهای فیلدباس) حاصل این همکاری بود.

از سال 1381 همزمان با تحصیل مقطع کارشناسی ارشد MBA در دانشگاه Carleton کانادا، همکاری با شرکت مخابراتی «کیاتل» آغاز و تا دو سال در سمت قائم مقام مدیر عامل، ادامه یافت. دی ماه سال 1383 تاسیس شرکت «مهرکامان توسعه فناوری» صورت گرفت که همکاری با این مجموعه تا دی ماه 1391 در سمت مدیر عامل، ادامه یافت. این فعالیت علاوه بر ایجاد تجربیات متعدد اجرایی و مدیریتی؛ منجر به توسعه دانش و فناوری مشاوره و آموزش مدیریت در ایشان گردید. در این مدت، همچنین تالیف و انتشار کتاب های «ایرانی ترین فروش، حرفه ای ترین در جهان»، «مدیریت تحقیق و توسعه (R&D)» و «مدیریت ارتباط با مشتریان بانکی ایرانی (BICRM)» و تحصیل در مقطع دکترای اقتصاد کاربردی (گرایش حمل و نقل) در دانشگاه Antwerp بلژیک آغاز و ادامه یافت. تمایل و علاقه مندی جدی «فدائی منش» به تحصیل، همزمان با اشتغال، باعث شد تا وی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای خود را به صورت ترددی در کشورهای کانادا و بلژیک به انجام رساند.

دی ماه 1391 در حقیقت نقطه عطفی در زندگی وی بود که با تاسیس «بنیاد توسعه مدیریت فدائی منش» آغاز گردید. این مرکز، با همراهی قریب به 20 نفر متخصص در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد همچنان ادامه دارد…

ضمنا تالیف و نشر کتاب «کاسبی ماهرانه ایرانی» در سال 1391 به انجام رسید و اکنون کتاب «بازاریابی در خدمات بانکداری الکترونیک» در مراحل پایانی نشر می‌باشند.

وجه تمایز و علاقمندی «امید فدائی منش» همواره تحقیق، توسعه و «بومی سازی دانش» بوده است که در نخستین دهه فعالیت؛ زمینه علوم مهندسی و در دهه دوم آن علوم انسانی، مورد هدف قرار گرفته اند.  بر این اساس، چاشنی و ردپای فرهنگ ایرانی را در اکثر آثار وی، می‌توان مشاهده نمود.

گفتنی است ایشان رشته های ورزشی تکواندو، کوهنوردی، اسکی، شنا، دو و میدانی، دوچرخه سواری، فوتبال و پینگ پونگ را در سطح مسابقات نیمه حرفه ای دنبال نموده و ورزش را نه تنها یک سرگرمی، بلکه الزامی اساسی در زندگی خود میداند.